keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Dove nourishing oil care

Dove nourishing oil care
Nopea buzzaus-postaus! Mikäli Buzzador ei ole teille entuudestaan tuttu juttu, niin käykää ihmeessä tutustumassa lisää täällä! Tällä kertaa Buzzador lähetti testattavakseni uuden talvihiusten kesyttäjän, Dove nourishing oil care -tehohoitoaineen. Olen näistä Dove:n tuotteista tykännyt kyllä aina, eikä tämäkään tuote jättänyt yhtään kylmäksi. Mielestäni tuotelupaukset täyttyvät oikein hyvin myös tämän tuotteen kohdalla. Itse kärsin siis todella vallattomista talvihiuksista hiusten kuivuuden, pörröisyyden ja sähköisyyden merkeissä, joten olin koekaniinina erityisen mielelläni. Tehohoitoainetta käytetään siis normaalin hoitoaineen sijaan ja se lupaa taltuttaa tuhmat ja tottelemattomat talvihiukset.
Plussat:
- hiukset tuntuvat saavan elinvoimansa takaisin
- sähköisyyttä ei ole enää havaittavissa
- ei tee hiuksista raskaita
- hyvä, puhdas tuoksu
- hyvä hinta-laatu -suhde
- kaunis pakkaus
Listaisin teille tähän miinuksiakin, mutta mielestäni tuotteessa ei ole varsinaisesti mitään valitettavaa ja jos on niin, varmaankin löytyy tuolta INCI-listan puolelta (en vaan ole oikea ihminen niitä tulkitsemaan). Mutta mites te, joko teiltä löytyy kokemuksia kyseisestä tuotteesta? :)

5 kommenttia:

 1. Onko sulla vielä noita jäljellä? Voitas tehdä vaihtarit, ku mulle on tulossa lakua ja Vigo-purkkaa ;)

  VastaaPoista
 2. Hahaa, et varmaan usko, mut säästin sua varten yhden putelin!!! ;D

  VastaaPoista
 3. Mua niin harmitti kun missasin tän kamppiksen, JA sen lakukamppiksen mur!

  VastaaPoista
 4. Mä sain tuota kans buzzadorin kautta ja nyt on varmaan 4 purkki menossa. Jäin ihan totaalisen koukkuun tuohon tuotteeseen. Käytän melkein järjestään hoitaineen sijasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä hyvä! Ja mullakin on tosi vaativat hiukset! Tavalliset hoitsikat ei tunnu olevan tarpeeksi jytyjä tähän takkutukkaan. :P

   Poista