keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Rakkaustakki

biker nahkatakki - Gipsy
Nahkatakkien aika alkaa olla jo ohitse, mutta onnekseni ehdin nauttia omastani hyvän tovin. Metsästin omaa yksilöäni ihan huikean kauan ja välillä jopa unohdin sitä tarvitsevani. Etsintäprojektissa menikin sitten keveät pari vuotta, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Bikerin osto jäi aivan siis viime tippaan, mutta roima alennus korvasi kaiken tämän menetetyn mahdollisen yhteisen aikamme. Ja rakkautemme kestää varmasti talven yli ja monen monta vuotta siitä vielä eteenpäin.

Mutta nyt taitaa tosiaan olla se aika, kun rakkaustakki asetetaan talviteloille ja kaivetaan kaapista jotakin lämpimämpää. Ihan vielä en kyllä syty paksulle untuvatakille, vaan kaipailisin jotain astetta kevyempää tähän talven alkuun. Luulen, että tästä saattaa kehkeytyä vielä suuri ongelma. Tai kallis shoppailureissu. Kulps.

Millaisia takkeja teillä on käytössänne juuri nyt ja näillä keleillä? Kertoilkaapas! :)

tiistai 23. lokakuuta 2012

Miracle colors

Kynsilakat - KoneHELSINKI (Flormar)
Ja taas vähän asiaa kynsilakoista! Mun täytyy kertoa teille, että nämä KoneHELSINKI -tarralla varustetut Flormarin glitterilakat on ihan mielettömiä! Näitä löytyy siis Tokmanni -ketjun myymälöistä ja varsin sopuisaan kahden euron hintaan. Tykkään! Onneksi on olemassa pikkusisko, joka löytää kaikkia ihania juttuja myös isosiskon kokeiltavaksi. :)

tiistai 16. lokakuuta 2012

Marja Kurkea

 huivi - Marja Kurki
Tämä yksilö saattaapi olla jo hyvää vuosikertaa, sillä nappasin sen suoraan mummuni kätköistä. Olen nyt monen monta päivää huokaillut huivin ihania värejä ja kuvioita. Ihana! En varmaankaan aiemmin olisi syttynyt tuolle kuvioinnille, mutta ehkä se on Missoni by Lindex -malliston tuijottelun aikaansaannosta.
Mummun kaapeissa lymyäisi myös muita jänniä juttuja, kuten lyhyen mallinen tekoturkistakki. Takki tosin kaipaisi pientä päivitystä leikkauksiin. Tekoturkis, ei vai joo? Jään itsekin vielä pohtimaan asiaa...