tiistai 18. syyskuuta 2012

Onnea on...

 nilkkurit - Vagabond
...Suoraan ystävän jaloista ostetut uudet Vagabondin nahkaiset nilkkurit, joita olen kuolaillut netistä pitkin syksyä. Onneksi jätin tilauksen kuitenkin tekemättä, sillä nyt samaiset ihanuudet kulkeutuivat minulle ja vieläpä edullisemmin. Koko oli osoittautunut ystävälleni himpun verran liian pieneksi ja itselleni ne olivat jalkaan täydellisen kokoiset ja lisäksi juuri sopivasti sisäänajetut. Sain siis itselleni ihan mahtavat syyskengät ja ystäväni pääsi näpyttelemään uutta kenkätilausta. :)

Onnea on myös...
-vapaa ja kiireetön maanantai
-puhdas koti
-uudet verhot makuuhuoneessa
-kahvit ystävän kera kaupungilla
-suurenmoiset alelöydöt alusvaateosastolta
-perheen kanssa vietetyt pienet hetket
-murun kainaloon käpertyminen illan hämärtyessä

Sitä kaikkea se onni on ollut tänään.

perjantai 14. syyskuuta 2012

Denim

farkkupaita - Vero Moda
farkut - Gina Tricot
nahkavyö - Veniz
takki - b.young
huivi -River
laukku - LV
Farkkutyttö täällä hei! Viime viikolla shoppailin urakalla uusia farkkuja ja niistä inspiroituneena kaivoin pitkästä aikaa farkkupaitanikin esiin kaapin kätköistä. Viihdyin tässä värimaailmassa niin hyvin, että samoissa vaatteissa on tullut hilluttua jo useampi päivä. Ja ihan ite kuvasin aifounilla. ;)

torstai 13. syyskuuta 2012

Itse tehtyä - rannekoru

Pieni askartelukärpänen pääsi puraisemaan ja lopputulos näkyy tästä. Suunnittelin ja valmistin korun kokonaisuudessaan itse ja materiaaleina käytin vaateliikkeen pakkausjätettä (helmiä lukuunottamatta). Lahjarasiakin on omin kätösin näperretty ja pakkausjätteestä sekin. Rannekorun tein varta vasten lahjaksi yhdelle työkaverilleni, joka oli ahkerasti auttanut minua materiaalin keräämisessä. Kustannukset koruun olivat siis kokonaiset nolla euroa, kun helmetkin sattuivat löytymään kaapin perukoilta. Itse pidän kovasti ideasta, että "jostain turhasta tehdään jotain uutta" ja siitä se inspiraatio tavallaan puhkesikin kukkaan. Ja tällä kertaa kaikki sai alkunsa kankaanpätkistä ja naruista... Mitäs te tykkäätte? :)

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Avon Solutions Complete Balance

Solutions Complete Balance - AVON
Kosmetiikkavarastoni alkoi olla hupenemaan päin, joten näpyttelin viime viikolla pitkästä aikaa Avonille täydennystilausta. Mitä ihonhoitotuotteisiin tulee, niin olen niissä vähän pihi ja suosin mielelläni edullisia tuotteita (hiuksetkin hoituu useinmiten markettien valikoimista löytyvillä mömmöillä). Nytpä siis ajattelin oikein "satsata" ja ostaa vaihteeksi Rainbown ja Pirkan tilalle jotain muuta (:D). Tilaamastani paketista löytyi seuraavat tuotteet:

-öljytön, mattapintaistava päivävoide
-öljytön puhdistusvaahto
-syväpuhdistava savinaamio

Itselläni on omaa elämäänsä elävä, rasvoittuva sekaiho, enkä ole vielä tänä päivänäkään löytänyt sopivaa tuotetta tai tuotesarjaa lukuisista kokeiluistani huolimatta. Siinä ehkä piilee se syy, miksi usein ajaudun ostamaan halpaa marketista. Olen yksinkertaisesti vain kokenut halvempienkin tuotteiden ajavan saman asian niiden toimivuuden ja/tai toimimattomuuden kanssa.
Mutta nyt testaillaan vuorostaan siis Avonin Solutions -sarjaa (Complete Balance), joka on tarkoitettu sekaiholle. Mattapintaistava teenpensaanlehti tuotteissa lupaa seuraavaa:

-vähentää öljyntuotantoa
-parantaa sekaihon kuntoa
-sisältää tehokkaita antioksidantteja ja mineraaleja kuten sinkkiä

Olen ehtinyt testailemaan tuotteita vasta muutaman päivän ajan ja ainakin vielä vaikuttaa ihan lupaavalta. Tuotteista on jäänyt raikas tunne kasvoille melko pitkäksikin aikaa ja niitä on ollut todella miellyttävä käyttää (tuoksuu hyvälle jne.). Öljyntuotannon vähentymisestä tai sekaihon kunnon parantumisesta en siis osaa sanoa vielä yhtikäs mitään, jääkööt se siis nähtäväksi. Kivoista pakkauksista haluan myös antaa pientä plussaa ja varsinkin tuosta päivävoiteen lasisesta purnukasta. Näiden kaikkien muovisten törppöjen, pumppujen, tuubien ja purkkien jälkeen tällainen kunnon lasinen voidepurnukka tuntuu jotenkin arjen pieneltä luksukselta.

Palailen aiheeseen, mikäli havaitsen käytössä jotakin mainitsemisen arvoista. Kysymyksiäkin saa toki esittää, mikäli tuotteet kiinnostavat!

Onko Avonin tuotteet teille tuttuja? Käyttääkö joku juuri näitä? :) 

lauantai 8. syyskuuta 2012

Sirpaleena

(kuva lainattu: www.sephora.com)
Se tunne, kun olet monta tuntia uhrannut imuroimiseen ja lattioiden pesemiseen... Ja tiputat sille juuri klanssatulle lattialle yhden lempihajuvesipulloistasi. Kyllä siinä helposti muutama ärräpää pääsee. Ensinnäkin keräilet niitä miljoonaan eri osaan hajonneita lasinsiruja joka paikasta, toiseksi puhtaalta tuoksunut kotisi löyhkää nyt voimakkaasti pelkältä hajuvedeltä ja kolmanneksi voisit aloittaa koko homman jälleen alusta uusien ystäviesi imurin ja mopin kanssa. Neljänneksi saat vieläpä hyvässä lykyssä lähteä ostamaan itsellesi uutta hajuvettä. Mutta onneksi kunnon tuoksufriikiltä löytyy oma lemppari myös parfyyminä, eikä harmita ihan niin vietävästi tämä kohtalokas menetys. Sitä paitsi sirpaleethan tuovat onnea? Ja olenhan nyt kuitenkin oikeutettu ostamaan itselleni menetetyn pullon tilalle jotain uutta? Mitähän ihanaa syksyn tuoksu-uutuuksista löytyykään... Siitä aion ottaa selvää heti ensi viikolla! ;) (kuva lainattu: www.sephora.com)

tiistai 4. syyskuuta 2012

OUTFIT

pitsimekko - b.young
bleiseri - H&M
helmikorut - Snö Of Sweden
laukku - LV
korkkarit - Tamaris 
Lauantaisessa vaatekriisissä meni tovi jos toinenkin vaatekaappia penkoessa ja tällaista loppujen lopuksi päätyi päälle saakka. Turvallista mustaa väriä, tottakai. Tämän mustan pitsimekon ostin kylläkin viimehetken hätävaraksi ja pienessä paniikissa siihen sitten täytyi turvautua. En tiedä johtuiko sitten koleasta ilmasta vai mistä, kun mikään kolttu ei tuntunut tarpeeksi peittävältä (tai lämpimältä). Ja mustia ne muutkin vaihtoehtoni olisivat kyllä olleet, ettei mitään väri-ilottelua ollut luvassa muutenkaan. Leggingsit olisin ehdottomasti halunnut jättää pois, mutta melkein viikon verran kiusannut flunssa saneli tässä kohtaa omat sääntönsä. Ehdotankin nyt pientä ajatusleikkiä siitä, että kukaan ei näe kuvassa olevia mustia leggingsejä. *PUFF*!! Ne hävisivät! Ettehän tekään enää näe niitä, ettehän? ;) Mutta se niistä leggingseistä... Häissä oli ihanaa ja sehän oli kuitenkin se pääasia. :)

lauantai 1. syyskuuta 2012

Sneak peek


korkkarit - Tamaris
laukku - LV
Heippa! Pieni kurkistus tämän päivän hääjuhla-asuun, vaikka se varsinainen vaatetus onkin vielä ratkaisematta. Eli täällä on kohta käynnissä melkoinen mekkokriisi. Muutama sopiva vaihtoehto on onneksi mietittynä, mutta aina kaikki ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaisesti (lue:koskaan!). Sääkään ei tänään ihan toivotulla tavalla suosi, mutta ei anneta sen lannistaa mahtavaa fiilistä! Kivaa viikonloppua kaikille! :)