tiistai 31. heinäkuuta 2012

Tähtiprinttihuivi

tuubihuivi - Seppälä
Miten vaikeaa voi olla tietynlaisen huivin metsästys? Todella vaikeaa! Hakusessa on siis tummansininen, kevyehkö (mutta silti muhkea) valkoisilla ja mieluusti vieläpä samankokoisilla tähdillä varusteltu tuubihuivi. Ei löydy, ei sitten millään. Ja eihän noita kriteerejä nyt ihan mahdottomasti ole... ;) Onneksi ihana työkaverini sattui löytämään Seppälästä tosi hyvän korvikkeen tähtiprinttihuivi -tarpeilleni. Huivin hintakaan ei päätä paljoa huimannut (5,95e), joten mukaanhan se lähti. Mutta toivoa ei suinkaan ole vielä menetetty sen täydellisen yksilön löytämiseksi. Kaikki vinkit allekirjoittaneelle! :) Kuva lainattu Seppälän nettisivuilta.

Alelöytöjä

 sormukset - JC
En ole juurikaan ehtinyt alelaarien äärellä pörräämään, mutta aina välillä sitä tulee käytyä tutkimassa tarjontaa. Kuvien sormukset poimin ruokatunnin kiireessä mukaani JC:stä ja yhden hameen (HAMEEN!) kävin metsästämässä KappAhl:sta. Double ring on lajinsa ensimmäinen omassa korulippaassani, tosin sain synttärilahjaksi juuri toisen tulokkaan (kiitos Krista!). Hameesta on luvassa kuvamateriaalia myöhemmin.

Oletteko te tehneet hyviä ale-löytöjä?

torstai 12. heinäkuuta 2012

Vaatetangon mielenosoitus

Nyt kävi näin. Kotiin tullessani näin jo eteisestä, että kuinka makuuhuoneen 2-ovinen vaatekaappi oli sanonut itsensä irti. Tai oikeastaan se tanko siellä kaapin sisällä. Tai vielä oikeammin ne tangon kiinnikkeet. Siinä lattialla koko komeudessaan tämä vaatteista koostuva vuori odotteli omistajaansa hiljaa liikkumatta. Ja vaatekaappini selkeästi virnuili siinä vieressä ovet sepposen selällään. Ehkä nyt ollaan vihdoin siinä pisteessä, että voin todeta kaapissani olevan vähän liian raskas taakka vaatteita yhdelle ihmiselle. Syytän näitä henkareita. Vievät niin vähän tilaa, että yhteen kaappiin sulloo väkisinkin "vähän" ylimääräistä... Ihan parhaita henkareita muuten. Samoja, kuin esimerkiksi pesuloissa... ;)

tiistai 10. heinäkuuta 2012

Sisustusblogeja?!

Olen vuosien varrella hamstraillut paljon erilaisia sisustuskirjoja ja niitä on tarttunut mukaan milloin mistäkin. Rakastan selailla niitä, katsella kuvia ja herätellä omaa inspiraatiota. Nyt on jälleen purrut paha sisustuskärpänen ja sormet syyhyää suunnittelusta. Itsellä olisi kyllä paljon ideoita takaraivoon tallennettuna, mutta niiden soveltaminen omaan kotiin ei aina ole niin helppoa. Tuntuu siltä, että nyt ei pelkät kirjat ja niiden kuvien tuijottelu enää auta! Kaivataan siis jotain enemmän ja siksi käännynkin nyt teidän puoleenne! Eli jos tiedossanne on hyviä sisustus- ja remonttiaiheisia blogeja, niin pyydän ystävällisesti linkittämään niitä kommenttiboksiin, kiitos. :)

FUSE!

Mahtavaa Suski!!!! Käykääs muutkin kuuntelemassa! :)

maanantai 9. heinäkuuta 2012

Pamper yourself

Tender Care Caramel Protection Balm - Oriflame
Jokin aika sitten tilanneessani Oriflamen hoitovoiteen pakkauksen sisältä paljastui teksti, joka toi hymyn huulille. Pamper yourself. Hyvä ajatus, sillä hemmottelu sopii itselleni lähes yhtä hyvin, kuin nenä päähän. Eikä edes tarvitse toistamiseen kehoittaa. Etenkin kiireisen työpäivän jälkeen on ehdottomasti pienimuotoinen hemmotteluhetki paikallaan, joten lämmin suihku, kasvonaamiot ja kynsienlakkaukset odottavat. Huomenna aion nauttia ansaitusta vapaapäivästä!

Muistakaa tekin vähän hemmotella itseänne! :)

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Väriterapiaa

 tennarit - kirppis
housut - EDC
Uskokaa tai älkää, mutta tämä on totta. Vannoutunut mustan värin rakastaja on nyt myös hullun lailla hurahtanut väreihin. Värilliset housut tai farkut ovat ainakin omalla kohdallani olleet niitä asioita, joita muut eivät olisi minulta koskaan osanneet odottaa. Useamman värillisen vaatekappaleen kotiin raahanneena voin todeta, että joskus se saattaa ottaa myös vähän parisuhteen päälle. Muun muassa vaaleanpunaisten farkkujen paljastaminen ostoskassista meinasi johtaa niiden totaaliseen käyttökieltoon julkisilla paikoilla. Mutta ainahan sen oman kumppanin leikkimielinen kiusaaminen on paikallaan ja jalkaanhan nekin vedettiin. Ja kukaan ei kuollut! ;)

Kuka muu uskaltaa tunnustaa hullaantuneensa väreihin? :)

tiistai 3. heinäkuuta 2012

My happy place

 Heippa kaikille! Elossa ollaan (jos epäilitte)! Edellisestä postauksesta onkin jo kulunut hurjan pitkä tovi, joten eiköhän pikkuhiljaa tehdä paluuta tutun näppäimmistön äärelle pohtimaan syntyjä syviä (pinnallisuuksia tietenkään unohtamatta). Tällä välillä on jälleen ehditty kasaamaan elämä aivan uuteen järjestykseen ja palattu takaisin rakkaaseen kotikaupunkiin Poriin. Tästä onkin hyvä jatkaa viitaten suoraan otsikkoon. On se kummallista, että miten sitä oikein kuvittelee olevansa onnellisempi jossain muualla, kuin on nyt. Vuoden aikana koetut seikkailut sen taas todistavat, että koti ja onni ovat siellä missä sydänkin, omassa tapauksessani täällä Porissa. My happy place löytyi siis lähempää, kuin koskaan sen kuvittelin olevan. Oma koti tutussa kaupungissa perheen ja ystävien ympäröimänä. Yksinkertaista. Olen tavattoman kiitollinen siitä, että saan olla sekä rakastettu että rakastaa. Kiitos.