keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Avon Solutions Complete Balance

Solutions Complete Balance - AVON
Kosmetiikkavarastoni alkoi olla hupenemaan päin, joten näpyttelin viime viikolla pitkästä aikaa Avonille täydennystilausta. Mitä ihonhoitotuotteisiin tulee, niin olen niissä vähän pihi ja suosin mielelläni edullisia tuotteita (hiuksetkin hoituu useinmiten markettien valikoimista löytyvillä mömmöillä). Nytpä siis ajattelin oikein "satsata" ja ostaa vaihteeksi Rainbown ja Pirkan tilalle jotain muuta (:D). Tilaamastani paketista löytyi seuraavat tuotteet:

-öljytön, mattapintaistava päivävoide
-öljytön puhdistusvaahto
-syväpuhdistava savinaamio

Itselläni on omaa elämäänsä elävä, rasvoittuva sekaiho, enkä ole vielä tänä päivänäkään löytänyt sopivaa tuotetta tai tuotesarjaa lukuisista kokeiluistani huolimatta. Siinä ehkä piilee se syy, miksi usein ajaudun ostamaan halpaa marketista. Olen yksinkertaisesti vain kokenut halvempienkin tuotteiden ajavan saman asian niiden toimivuuden ja/tai toimimattomuuden kanssa.
Mutta nyt testaillaan vuorostaan siis Avonin Solutions -sarjaa (Complete Balance), joka on tarkoitettu sekaiholle. Mattapintaistava teenpensaanlehti tuotteissa lupaa seuraavaa:

-vähentää öljyntuotantoa
-parantaa sekaihon kuntoa
-sisältää tehokkaita antioksidantteja ja mineraaleja kuten sinkkiä

Olen ehtinyt testailemaan tuotteita vasta muutaman päivän ajan ja ainakin vielä vaikuttaa ihan lupaavalta. Tuotteista on jäänyt raikas tunne kasvoille melko pitkäksikin aikaa ja niitä on ollut todella miellyttävä käyttää (tuoksuu hyvälle jne.). Öljyntuotannon vähentymisestä tai sekaihon kunnon parantumisesta en siis osaa sanoa vielä yhtikäs mitään, jääkööt se siis nähtäväksi. Kivoista pakkauksista haluan myös antaa pientä plussaa ja varsinkin tuosta päivävoiteen lasisesta purnukasta. Näiden kaikkien muovisten törppöjen, pumppujen, tuubien ja purkkien jälkeen tällainen kunnon lasinen voidepurnukka tuntuu jotenkin arjen pieneltä luksukselta.

Palailen aiheeseen, mikäli havaitsen käytössä jotakin mainitsemisen arvoista. Kysymyksiäkin saa toki esittää, mikäli tuotteet kiinnostavat!

Onko Avonin tuotteet teille tuttuja? Käyttääkö joku juuri näitä? :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti