torstai 12. heinäkuuta 2012

Vaatetangon mielenosoitus

Nyt kävi näin. Kotiin tullessani näin jo eteisestä, että kuinka makuuhuoneen 2-ovinen vaatekaappi oli sanonut itsensä irti. Tai oikeastaan se tanko siellä kaapin sisällä. Tai vielä oikeammin ne tangon kiinnikkeet. Siinä lattialla koko komeudessaan tämä vaatteista koostuva vuori odotteli omistajaansa hiljaa liikkumatta. Ja vaatekaappini selkeästi virnuili siinä vieressä ovet sepposen selällään. Ehkä nyt ollaan vihdoin siinä pisteessä, että voin todeta kaapissani olevan vähän liian raskas taakka vaatteita yhdelle ihmiselle. Syytän näitä henkareita. Vievät niin vähän tilaa, että yhteen kaappiin sulloo väkisinkin "vähän" ylimääräistä... Ihan parhaita henkareita muuten. Samoja, kuin esimerkiksi pesuloissa... ;)

3 kommenttia:

  1. Voi ei :D Mistä oot hommannut noita henkareita, vois tosiaan olla ihan hyviä, et sais enemmän vaatteita mahtumaan samaan kaappiin :D Toivottavasti mulle ei tuu käymään noin, miten sulla kävi.

    VastaaPoista
  2. Juu-u, semmosta sitten kävi tällä kertaa... :D

    Lilja: Omat henkarini ovat ns. markkinointimateriaaleja, jotka ovat peräisin eräästä vaateliikkeestä.. Pesuloissa käytetään noita samoja ja tietääkseni niitä voi joistakin pesuloista saada jopa ostettuakin pientä summaa vastaan. Kannattaa käydä siis kyselemässä! :) Mutta kannattaa ne muoviset tangon kiinnittemet/kannattimet vaihtaa metallisiin, ajoissa........ Ennen kuin tilanne riistäytyy käsistä.. :D

    VastaaPoista