tiistai 29. marraskuuta 2011

Pipomania!

Huomio kaikki, jotka ovat kaipailleet näitä Piecesin trikoisia leopardipipoja! Olen saanut useasti kyselyjä koskien juurikin tätä pipomallia, joten nyt korvat hörölle! PSSTT! Kuuma vinkki! Näitä on siis jälleen saatavilla (ainakin Kampissa), joten kipin kapin vierailemaan lähimmissä mahdollisissa myymälöissä! Värivaihtoehtoina harmaa ja ruskea (9,95e/kpl). Nopeet syövät hitaat tälläkin kertaa! ;)

lauantai 26. marraskuuta 2011

Wonder nail


Tämän postauksen voisin vaikka omistaa rakkaalle miehelleni.<3 Hän on nimittäin yllättäen alkanut pitää lukua kynsilakkapurkeistani ja saan vähän väliä kuulla niiden määrästä. HAH! Tässä on tulos siitä, että pääsin shoppailemaan ilman valvovaa silmää tänään! Saatoin siis ostaa pari uutta kynsilakkaa lisää hyvän tekosyyn nojalla. Tekosyy tai oikeammin pelkkä syy tulee tässä: näitä sävyjä multa ei vielä löytynyt! Nyt kelpaakin sitten taas lakkailla kynsiä. ;) Isadoran Wonder Nail kynsilakat bongasin Tarjoustalosta huokeaan 3,90 euron hintaan. Sävyinä shimmeriset City Khaki ja Dazzling Acqua.

Mitäs muuten tykkäätte blogin uudesta ulkoasusta ja suuremmista kuvista? :)

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Long time no see

Heippa kaikille! Olettehan vielä siellä, olettehan? Täten ilmoitan itseni ilmieläväksi, vaikka varmasti monet ovat jo muuta ehtineet ajatella. Blogin kirjoittaminen ei ole pitkään aikaan vaan tuntunut yhtään omalta jutulta ja oikeastaan olin jo unohtanut sen olemassaolon kokonaan. Mutta hengissä siis ollaan! Blogitauon aikana olen ehtinyt järjestelemään elämäni täysin uusiksi, koonnut pala palalta itselleni sopivammaksi. Olen muun muassa vanhentunut vuodella (apua!), muuttanut kotikaupungistani pois, vaihtanut työpaikkaa, löytänyt rakkauden ja yms... Tuossapa se nyt oli erittäin tiiviiksi tiivistettynä. Mitä teille kuuluu? :)

Feel the heartbeat in my mind