maanantai 7. maaliskuuta 2011

Gucci Guilty

Tunnustan. Tilasin. Odotan kuumeisesti saavani suihkutella tätä iholleni.

4 kommenttia:

 1. Moikka, muistin nyt katsoa niitä pidennyksiä :) Eli nämä pidennykset mulla on tällä hetkellä: http://www.dreamhair.fi/1165,clip-on-8-os-50cm-8-.html

  Noi on mullekkin hieman liian punasävyiset, mut sit taas nää edelliset oli sopivan väriset: http://www.dreamhair.fi/79,clip-on-4-os-40cm-6-.html Niitä ei tosin löydy kuin 40cm.

  Kerran tilasin Rapunzelilta hiukset. Sieltä löytyy enemmän sävyjä ja jopa tossa 50cm pitkässä, mut sit taas nuo hiukset ei mun mielestä ollu yhtä laadukkaat kuin Dreamhairin. Menivät tosi takkuun, jolloin hiuksia lähti pidennyksistä ja oli muutenkin ärsyttävät kun oli aina hiukset ihan takussa :D tosin mulla on muutenkin melko karhea hiuslaatu eli sekin saatto edistää sitä.

  Suosittelen sun ainakin tilaavan vähintään noi 50cm pidennykset kun sulla on jo valmiiks pitkät hiukset :) jos toi sävy 8 tuntuu liian punaselta sulle niin voihan tilata vaaleammat ja koittaa värjätä. En oo ite koskaan värjännyt, mut kannattaa vaiks jostain blogeista kattoa tietoa millai niillä on väri tarttunut pidennyksiin. Tai sit vaan testata noita Rapunzelin hiuksia, kun sieltä löytyy paljon sävyjä :)

  Toisaalta noi pidennykset aika hyvin sekottuu hiusten omaan sävyyn, kun noi pidennykset tulee kuitenkin hiusten alle. Toivottavasti näistä oli jotain apua, tuu ihmeessä blogin kautta vaikka kyselemään lisää jos jotain sellasta tulee :)

  VastaaPoista
 2. Oho näköjään tosta tuliki aikamoinen romaani :D

  VastaaPoista