torstai 6. tammikuuta 2011

Only 10 fingers

Sormukset: Nomination, H&M, Pieces, Esprit, hopeaa
Sormukset ovat olleet aina enemmän tai vähemmän "pinnalla". Itse olen rakastanut sormuksia lähes koko ikäni, joten niitä on korulippaaseeni kerääntynyt jo aika monia erilaisia. Jouluna kokoelmani sai uuden jäsenen, kun rakas joulupukki oli pistänyt pakettiin tuon kauniin Nomination sormuksen. Sen innoittamana kuvailin hieman omia lemppareitani teille. Päivittäin käytettävissä sormuksissa usein suosin hopeaa ja monet sormukseni olenkin ostanut kultasepänliikkeistä. "Rihkamaa" eksyy sormiin yleensä vain tarkkaan harkittuja  asukokonaisuuksia ja tiettyjä tilaisuuksia varten. On kyllä harmillista omistaa liian monta ihanaa sormusta, kun sormia on vain 10. Onneksi vuodessa on kuitenkin 365 päivää aikaa käytellä eri sormuksia ja näin "hyvän" aasinsillan siivittämänä toivotan teille kaikille hyvää uutta vuotta! Joko muuten teidän kätköistänne löytyy se täydellinen cocktail ring?

4 kommenttia:

 1. Uuh, ihania! Mull on muutama hopeinen sormus mut niis on se huono et ne menee melkeen kaikki samaan sormeen joten ei voi pitää samaan aikaan..=P

  VastaaPoista
 2. Kolme viimeisintä postausta eivät ole päivittyneet blogilistalle lainkaan.

  VastaaPoista
 3. Jahas.. Mikähän oikein mättää..?! :o Help?

  VastaaPoista
 4. En kyllä ymmärrä, että mistä moinen johtunee... Suosittelen tilaamista esim. Bloggerin tai Bloglovinin kautta! Yritän selvittää ongelmaa.. Kiitos ilmoituksesta! :)

  VastaaPoista