torstai 23. joulukuuta 2010

Hyvää joulua!

Pimp my bonzai

Hätä keinot keksii ja tämäkin idea syntyi ihan vahingossa. Alun perin suunnittelin hankkivani täksi jouluksi sellaisen pienen ja siron muovikuusen, koska en laiskuuttani jaksanut kaivaa suurta joulukuustani varaston perukoilta. Voitte varmaan jo arvata, että jäi se pieni joulukuusikin sitten hankkimatta kaiken tämän tohinan keskellä. Hieman luovuutta peliin ja 1+1=2 eli JOULUBONZAI! :D

keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Talven selviytymiskeinoja

 takki - Vero Moda
Olen vähän nyt myöhässä tämän kirjoitukseni kanssa, koska talvi on jo hyvässä vauhdissa. Mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan! Ajatuksenjuoksuni lähti tällä kertaa liikkeelle siitä, että miten olen voinutkaan selvitä kaikki nämä aiemmat talvet ilman lämmintä UNTUVATAKKIA(!)... Mukavuudenhaluisuus ja järki mitä ilmeisemmin lisääntyvät iän myötä, sillä minäkin ostin itselleni kunnon talvitakin täksi talveksi! Itseasiassa ostin juurikin tuon kuvassa olevan takin. Lyhyesti ja ytimekkäästi sitä kuvailemaan riittää ainoastaan nämä seuraavat kolme sanaa: I love it! Huomasin eron jo heti ensimmäisellä käyttökerralla. Enää ei palele (ainakaan niin paljon) ja voin vihdoin nauttia kylmistä talvikeleistä täysin siemauksin. Kylmän ja pimeän talven selätykseen tarvitaan kyllä paljon muutakin, kuin lämmin talvitakki. Omat selviytymiskeinoni tulevat tässä:
-lämmin talvitakki
-nahkahanskat
-valikoima huiveja ja pipoja
-huulirasvaa
-käsivoidetta
-villasukkia
-kuumaa juotavaa
-vitamiineja
-lämpöisiä vilttejä
-kynttilöitä
-suklaata

keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Omat suosikit

Varmaan todella moni teistä seurasi linnan juhlia itsenäisyyspäivänä. Itseltäni koko pukuloisto meni harmikseni sivu suun, vaikka olin suunniteltut niitä seuraavani. Onneksi kattavien koosteiden avulla pääsin minäkin vähän ihastelemaan niitä illan kauneimpia pukuja. Yritin kauan muodostaa omaa kärkikolmikkoa, mutta päädyin kuitenkin valitsemaan vain kaksi mieleisintä kokonaisuutta. Tämä siksi, että mielestäni "kolmosia" oli tänä vuonna todella runsaasti ja en osannut päättää niiden kesken.

Omien suosikkieni kakkossijan sai tänä vuonna laulaja Chisu rohkealla valkoisella valinnallaan ja upealla kokonaisuudella. Valkoinen puku on usein hankala  siksi, että sen moni mieltää hääpuvuksi. Chisun kokonaisuus punattuja huulia myöden oli mielestäni erittäin onnistunut ja tyylikäs ja sopi hänen persoonalleen. Mutta ykkönen on aina ykkönen ja tänä vuonna ykkössijan sai jääkiekkoilija Ville Peltosen Hanna-vaimo todella upealla ruusuisella puvullaan. Täyteläisen punainen puku ruusukoristeluineen oli mielestäni todella upea ilmestys ja sopi hyvin kantajalleen. Näkisin niin itsenikin tuossa puvussa, mikäli väri yhtään sopisi minulle. Oliko teillä omia suosikkeja?

perjantai 3. joulukuuta 2010

Postiluukun kolahdus

Sisustuskärpänen on päässyt taas talven myötä valloilleen ja mieli suorastaan tursuaa kaikenlaisia ideoita! Olen lähiaikoina lueskellut paljon sisustus- ja askartelublogeja ja olen ihan intoa täynnä! Kaiken lisäksi minua onnisti Räpellystä -blogin arvonnassa ja postiluukusta kolahti todella mieluisa paketti viime viikolla. Paketista paljastui ihastuttava kirja Ajan Patinaa (Ellen Dyrop & Hanna Kristinsdottir, Tammi) ja käsintehdyt sydänkoriste ja kortti. Kiitos Sanna-Mari! Kirja on vanhoista tavaroista pitäville oikea aarre, sillä se on täynnä ideoita vanhojen esineiden ja tavaroiden uusista mahdollisuuksista. Kirppiksillä kiertelystä tuli kertaheitolla vaarallista puuhaa... Haluaisin askarrella ja tuunailla vaikka mitä ihanaa! Nyt puuttuu enää se unelmakoti!