keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Omat suosikit

Varmaan todella moni teistä seurasi linnan juhlia itsenäisyyspäivänä. Itseltäni koko pukuloisto meni harmikseni sivu suun, vaikka olin suunniteltut niitä seuraavani. Onneksi kattavien koosteiden avulla pääsin minäkin vähän ihastelemaan niitä illan kauneimpia pukuja. Yritin kauan muodostaa omaa kärkikolmikkoa, mutta päädyin kuitenkin valitsemaan vain kaksi mieleisintä kokonaisuutta. Tämä siksi, että mielestäni "kolmosia" oli tänä vuonna todella runsaasti ja en osannut päättää niiden kesken.

Omien suosikkieni kakkossijan sai tänä vuonna laulaja Chisu rohkealla valkoisella valinnallaan ja upealla kokonaisuudella. Valkoinen puku on usein hankala  siksi, että sen moni mieltää hääpuvuksi. Chisun kokonaisuus punattuja huulia myöden oli mielestäni erittäin onnistunut ja tyylikäs ja sopi hänen persoonalleen. Mutta ykkönen on aina ykkönen ja tänä vuonna ykkössijan sai jääkiekkoilija Ville Peltosen Hanna-vaimo todella upealla ruusuisella puvullaan. Täyteläisen punainen puku ruusukoristeluineen oli mielestäni todella upea ilmestys ja sopi hyvin kantajalleen. Näkisin niin itsenikin tuossa puvussa, mikäli väri yhtään sopisi minulle. Oliko teillä omia suosikkeja?

5 kommenttia:

 1. Juu toi chisun valkoinen oli todella hieno. Päivi räsäsen hame taas näytti juuri siltä hääpuvulta...kai se luuli menevänsä uudelleen naimisiin...Pyh.

  Tuo jäikin huomaamatta tuo punainen, jette fiint!

  VastaaPoista
 2. Mun suosikki oli Jutta Urpilainen! :)

  VastaaPoista
 3. Ton Chisun puku oli kyllä tosi kiva, tykkäsin itekkin. Ja pidin kanssa sen Nasiman puvusta (mikä sukunimi onkaan) : D

  VastaaPoista
 4. Mun blogissa esittämääs kysymykseen vastausta tulee tässä: liimaukseen kannattaa käyttää 2-komponenttiliimaa (rautakaupoista ainakin). Todella kestävää ja pestävää (käsi) :)

  Mulla meni kanssa nyt jotenkin noi pukuhommat sivusuun, että niihin en osaa sanoo mitään :D

  VastaaPoista
 5. Luin Seiskasta, että tuo ruusupuku on tilattu Jenkeistä... :)

  VastaaPoista