perjantai 17. syyskuuta 2010

Wicked

Tämän illan biisivalinnaksi valikoitui sattumien kautta ja ehkä pienessä perjantain huumassa seuraava kappale; Cristal Snow - Wicked:
Ei, en kykene selittämään tätä haksahdustani mitenkään. Ensimmäisellä videon katselukerralla teki jopa hieman pahaa ja siltikin se piti vielä varmuuden vuoksi katsoa uudestaan pariin otteeseen. Loppujen lopuksi biisikin alkoi kuulostamaan jo ihan kuunneltavalta viikonloppurenkutukselta. Ja ei, olen ihan kotosalla viettämässä rauhallista koti-iltaa rakas läppäri liimautuneena syliini ja selvinpäin tietenkin. Mutta kuitenkin. Outoa. Aivopesu taisi alkaa muutama viikko sitten paikallisessa yökerhossa. Hämärästi ainakin muistaisin niin, mutta voin olla hyvin väärässäkin. Kuunnelkaa! Eikä saa tuomita biisiä heti! Se vaatii vähän sulattelua (varsinkin selvinpäin)! :D Olisiko tässä Suomen oma Lady Gaga vai mitä te olette mieltä?

2 kommenttia:

  1. Mä en kyllä kuules muista kyseistä biisiä...=P

    VastaaPoista
  2. Ehkä mä sit kuvittelin vaan kuulleeni sen siellä sillon... Ainaki muistan varmaksi sen, että siellä soitettiin se Petri Nygårdin uus biisi... :D haha..

    VastaaPoista