torstai 2. syyskuuta 2010

Puuteria

Päällä tänään (torstaina):
toppi (alla) - Pieces
tunika - H&M, second hand
huivi - Pieces
kaulakoru - H&M
Viime aikoina on tullut pukeuduttua jo sen verran tummanpuhuvasti, että tänään teki mieli kääriytyä johonkin hieman kevyempään väriin. Ja mikä olisikaan parempi vaihtoehto kuin puuteri! Olen ehkä vähän jopa ihastunut tähän hempeään sävyyn. Puuterin lisäksi hiekan eri sävyt ovat myös huomattavasti lisääntyneet vaatekaapissani lähiaikoina. Yhdistettynä tummiin vaatteisiin ja asusteisiin molemmat sävyt toimivat mielestäni oikein hyvin myös näin syksyllä. Omiin syysväreihini voisin luetella kuuluvan seuraavat: musta, harmaa, puuteri, hiekka ja ripaus konjakkia. Myös armeijanvihreä toimii itselläni pienissä määrin esimerkiksi asusteena. Mihin väreihin te pukeudutte tänä syksynä? :)

6 kommenttia:

 1. Oi kun hempeää! Sopii muy buen.

  VastaaPoista
 2. Voi kiitti kaikista kommenteista :) Teki mut tosi iloseks, oot itekki tosi kaunis :) Joo tosiaan se harmaa mekko on H&M:stä monta vuotta sitte saatu :D Ihana huivi ja tunika!!! Ite pukeudun kaikkiin väreihin riippuen mielialasta :P

  VastaaPoista
 3. :) Hitsi, haluun kans semmosen mekon!

  VastaaPoista
 4. Hehe joo sillähän mä sen muokkasin :P Pitää vaa aina varoo ettei hakaneula tee reikiä vaatteisiin ku tietyt kankaat ei sitä kestä :)

  VastaaPoista
 5. Okei! Täytyykin ryhtyä kokeilemaan! :P

  VastaaPoista