tiistai 17. elokuuta 2010

Tekosyitä

 tikkilaukku - O.i.s, second hand
Tiedättekö sen tunteen, kun hypistelette käsissänne jotain ihanaa... Jotain ihanaa, mutta kuitenkin niin tarpeetonta ja silti se on saatava. Esimerkiksi laukkuja (olettaen, että niitä omistaa jo yllin kyllin). Itse olen ollut niin sanotusti laukkujen ostokiellossa jo hetkisen aikaa. Ai, mitenkö olen ostolakostani oikein suoriutunut? Suoritukseni taitaa tyydyttävän sijasta olla jo lähellä hylätyn tasoa. Miten sitä sitten onnistuukaan aina keksimään itselleen (ja muille!) hyviä tekosyitä saada kyseinen asia. Alan olla jo vähän liiankin hyvä keksimään näitä tekosyitä varsinkin mitä tulee laukkujen ostamisen suhteen. Tämän yksilön kohdalla tekosyyt olivat seuraavanlaiset:
1. en vielä omista tikkilaukkua, jossa olisi hopean sävyiset somisteet
2. en vielä omista yhtään tämän muotoista tikkilaukkua
3. en vielä omista tikkilaukkua, jossa olisi kaksinkertainen olkahihna
Lieventävänä asianhaarana pidettäkööt sitä, että ostin tämän(kin) laukun kirppikseltä ja hintaa sillä oli vain 4e. Lisäksi olen lähiaikoina karsinut kokoelmaani ja laittanut vanhoja kiertoon. Nih!
Kuka muu tunnustautuu oikeaksi laukkufriikiksi? :D

2 kommenttia:

  1. Me vaaditaan lisää syitä!! No ei vaan, laukkuja saa aina olla jos ne vaan löytää oman paikkansa. Ja sulla ainakin on ne selkeesti järjesyksessä joten annetaan anteeksi!

    VastaaPoista
  2. :) Muutaman voisin ehkä vielä karsia...

    VastaaPoista