maanantai 23. elokuuta 2010

Outfit

Ah, ihanan rauhallista ja stressitöntä. Vielä olisi tiedossa yhdet rapukestit mökillä ja sitten kesän juhlinnat alkavat olla virallisesti ohitse. Mutta palataanpa vielä muutaman asukuvan kera viime viikonloppuun. Kuvat napattiin tällä kertaa rakkaan ystäväni häistä, jossa olin kaasona. Oli se kyllä niin koskettavaa, kun ystävä meni naimisiin! Aivan mahtava fiilis vieläkin ja olen niin onnellinen ystäväni puolesta. Rakkaus on niin kaunista! Mutta takaisin olennaiseen eli tietenkin kaason asuun: (kuvista kiitos tuoreelle vaimolle<3)
 mekko - Vero Moda
kengät - Bianco Footwear
laukku - O.i.s, second hand
aurinkolasit - Pieces
korut - hopeaa, D&G, Pieces, KappAhl
Asu valikoitui päälle melko mutkattomasti tällä kertaa. Johtui varmaankin siitä, että kaasona ollessa oli vähän muutakin ajateltavaa kuin vaatteet. ;) Oli siis ensimmäinen kertani kaasona ja vähän jännitti, khihii. Kaikki meni onneksi hyvin ja kahdesta rakastavaisesta tehtiin onnellinen aviopari. Onnea vielä molemmille, jos luette tätä!<3 Mitäs siellä tuumitaan asusta? Mainittakoon vielä, että häiden väriteemana oli puna/musta.

4 kommenttia:

 1. Veri nice! oikein mun mielestä aikuismainen, klassinen asu.

  Hyvä et kaikki meni hyvin! Ja onnea parille!

  VastaaPoista
 2. Olokin oli kuin aikuisella... ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä minusta vielä tulee valokuvaaja ;P Tätä postausta on odotettu!! :)

  Ihana Kaasoni! Kiitos ja kiitos paljon avusta, tuesta ja myötäelämisestä jännityksen sekä stressin että onnen sekaisissa tunnelmissa. :) Nättinä olit!<3

  Chenille, kiitos! :)

  VastaaPoista