sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Luxury from LuShae Jewelry

Sain viime viikolla niin mieluisaa sähköpostia, että olin aivan onnesta sekaisin. LuShae Jewelryn Sarah otti minuun yhteyttä ja tarjoutui lähettämään minulle lahjaksi valitsemani korun hänen nettiputiikistaan. Sain siis tilaisuuden valita kattavasta valikoimasta itselleni sen kaikista mieluisimman. Ei siis varmaankaan ole vaikea arvuutella, että oliko se jotakin todella säihkyvää... ;) Postin mukana tullut pienen pieni paketti kätki sisäänsä siis tällaisen aarteen:
 
Eikö olekin kaunis ja ihanan säihkyväinen? Olen jälleen niin rakastunut. Tällainen upeus tuo ripauksen luksusta muuten harmaisiin arkipäiviin. Se saa siis juurtua sormeeni ihan luvan kanssa. Tämä sormessa olo on kuin prinsessalla konsanaan. Ja eikös se ollutkin niin, että "diamonds are the girl's best friend"? ;)
LuShae Jewelryn valikoima on todella upea ja valinnan tekeminen tuottikin minulle hieman vaikeuksia. Lopulta se "the one" löytyi sieltä kaikkien niiden ihanuuksien keskeltä. Jos rehellisiä ollaan, niin olisin halunnut vaikka ne kaikki itselleni. Valinnan vaikeuden selätettyäni varsinainen tilausprosessi oli helppo ja mutkaton näpytellä. Tilaukseni matkasi Suomeen kuudessa päivässä, joten toimituskin oli erityisen nopea ja ongelmaton. Oman kokemukseni perusteella voin siis lämpimästi suositella kyseistä nettiputiikkia muillekin. Kaikki säihkettä ja kimallusta elämäänsä kaipaavat kurkatkaapas siis tänne! Voidaan sitten yhdessä leikkiä prinsessaa... ;)
Omasta ihanasta sormuksestani vielä suuret kiitokset Sarahille (thank you Sarah)! :)

4 kommenttia:

 1. Oi, ihan sairaan hieno!! Ja tosi mahtavat kuvatkin, edustavia!

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana! tahtoo samanlaisen!
  t.Maikku :)
  ps. koska sulla kesälomaa, vois käydä vähä kirppistelees yhdessä :)

  VastaaPoista
 3. Niin onki, tykkään ihan hirmuisesti! :p Joo kiitos, oli pienet kamerasessiot eilen.. :D

  VastaaPoista
 4. Maikkuliini!! Elokuun kaksi ensimmäistä viikkoa!! Sillon sitten viimeistään! ;)

  VastaaPoista