torstai 20. toukokuuta 2010

Outfit

Noniin! Nytpä läiskäisen tänne pitkästä aikaa vähän asukuvaa tämän päivän asusta. Kesä on selkeästi tuonut mukanaan ripauksen laiskuutta asujen kuvaamisen suhteen, mutta tänään yritin vähän tsempata asiassa. Eli tällaista oli päällä tänään (keskiviikkona):
raitalöllötunika - Vero Moda
bolero - Vero Moda (new)
leggings - Pieces
kaulakoru - Miss Dee (new)
puuhelmet - Pieces (new)
aurinkolasit - Lindex
laukku - second hand (new)
pitsisukat - Pieces (new)
ballerinat - H&M, second hand
Ensinnäkin on varmaan aika kertoilla vähän tuosta mun hiusprojektista, heh... Eli kuten kuvastakin jo näkyy (hyihyi) niin mulla on hiusten oman värin takaisin kasvattelu hyvin käynnissä ja erittäin pahasti vielä kesken. Tässä menee ikä ja terveys, MUTTA en halua raidoittaa tai värjäillä enää. Pakko päästä pois siitä jatkuvasta kierteestä. Ja olenkin nyt saanut nauttia paljon terveämmän oloisista kutreista jo jonkin aikaa, kiitos värjäyskierteen lopetuksen. En yksinkertaisesti suostu enää tässä vaiheessa luovuttamaan, vaikka näyttäisi kuinka hirveältä tahansa! :D
Mutta nyt vähän muihin asioihin... Tuon nuden sävyisen kauniin nahkalaukun huusin itselleni erään vanhan kartanon huutokaupasta viikonloppuna. Totesin, että se oli vain saatava. Ihana! Sitten ehkä maailman parhaimpaan keksintöön, nimittäin noihin pitsisukkiin! Ostin ihan kokeilumielessä muutamat ja päivän käytön jälkeen olen koukussa. Kengät eivät hiertäneet tippaakaan päivän aikana, uskomatonta! Ja mielestäni ne näyttävätkin aika veikeiltä ballerinojen kaverina. Tästäkin asiasta voidaan olla montaa mieltä, mutta minä tykkäsin! Tykkääkö joku muu? :)

2 kommenttia:

  1. Noi sukat näyttää tosi hyviltä noitten kenkien kanssa!

    Ja vähän ihana laukku! Ja mieti, sil on tarina...enemmän kun ostin sen hennesiltä tarina...=P

    VastaaPoista
  2. Niin näyttää! :P Joo, laukku kuului aikoinaan kartanon rouvalle, Elina oli tietääkseni nimeltään. Tykkään kun tavaroilla on historiaa! :)

    VastaaPoista