torstai 13. toukokuuta 2010

Ballerina

Palataanpa vielä tämän hetkiseen ongelmaani eli mustien eleettömien baltsujen vajeeseen! Noh, Porin tarjonta alkaa olla jo läpi koluttu. Useimmista paikoista ovat joko koot vallan loppuneet tai mallit eivät vaan ole yksinkertaisesti miellyttäneet silmää (tai sopineet jalkaan). Huoh! Mutta onneksi löytyi sentään vähän pika-apua läheisestä Vapaa Valinnasta. Käväistiin siellä eilen rakkaan äitini kanssa ja sieltähän ne uudet mustat ballerinat löytyivät. Korostan näiden väliaikaisuutta!
Materiaalihan näissä on "luonnollisesti" muovia ja hintakin on siis siihen nähden ihan sopiva (12,95e, äiti osti<3). Kuitenkin tarkoituksena olisi löytää vielä tämän kesän aikana uudet nahkaiset ballerinat, jotka sitten kestäisivät vähän pidempään käytössä. Tehtävä tuntuu nyt melkoisen mahdottomalta toteuttaa nähtyäni kaiken tarjonnan, mutta vielä en luovu kokonaan toivostani! Nämä palvelkoot minua siihen saakka, kunnes "ne oikeat" tulevat vastaan. Metsästysvinkkejä saa jaella! :)

4 kommenttia:

 1. Munkin pitäis löytää taas uudet mustat ballerinat. Joutuu aina joka kesä ostamaan uudet, kun edellis kesän kengät on aina ihan puhki kulutetut :)

  VastaaPoista
 2. Samma här! Siksi ajattelin ostaa vielä kunnollisetkin, jos ne menisivät sitten useamman kesän.. Mutta aika vähän on tarjontaa. Tai sit mulla on vaan turhan suuret kriteerit niiden suhteen.. :D

  VastaaPoista
 3. Eikä! Mä ostin eilen ihan samat ballerinat halpa-hallista!!!

  Vähän pelottavaa...=D

  VastaaPoista