sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Paluu kenkäjuurille

Kuka vielä muistaa omat ensimmäiset "muuten vain" ostetut korkkarinsa, jotka oli ihan vain pakko saada ilman sen suurempaa syytä? Tässä on minun ihka ensimmäinen kenkärakkauteni:
Aikoinaan Sokokselta markka-aikaan hankittu, mutta erittäin tarkkaan harkittu pari löysi jälleen tiensä ulos väliaikaisen varastoinnin kätköistä (lue: siskon kaapista).
Muistelen nähneeni Sinkkuelämässä samantyyliset tai samaa kuosia olevat korkkarit ja kun nämä sitten tulivat vastaan Sokoksella, niin se oli menoa... Kävin sovittelemassa paria monta kertaa ennen varsinaista ostamista. Olihan se silloin suhteellisen vakavaa rakkautta ja vieläpä kun kyseessä oli ensimmäinen "haluan ihan muuten vain" pari. Tarkka harkinta oli siis paikallaan. Mielenrauhaa en siis saanut, ennen kuin kiikutin nämä iloisena kotiini. Olin maailman onnellisin, kun sain kipsutella pitkin kaupunkia nämä jalassani muutaman kesän. Pirteä kuosi nosti aina kummasti mielialaa. :)
Kenkien kuontalo kuitenkin rapistui/likaantui käytössä ja pari päätyi unohduksiin kaapin uumeniin moneksi vuodeksi. Muutamia päiviä sitten päätin tervehtiä paria oikein sappisaippuan kera ja lika ja pöly on nyt virallisesti poissa. Aion viedä nämä vaikka väkisin nostalgiselle terassireissulle, kunhan kesä tulee! :)

1 kommentti:

  1. Eikä, vähän söpöt! Mullakin taitaa olla ekat korkokenkäni vielä tallessa...=P

    VastaaPoista