keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Kysyttävää?

Ajattelin antaa kaikille vapauden kysyä ihan mitä tahansa, jos jokin askarruttaa mieltä! Nyt olisi siis aika avata se sanainen arkku ja ryhtyä rohkeasti kyselemään! Kysymyksiä voi kirjoitella joko tämän postauksen kommenttiboksiin tai lähettää osoitteeseen zjanainalovesfashion@gmail.com. Kysy! Ask! :)

4 kommenttia:

 1. Janina! Millä kirppareilla sä käyt? Musta tuntuu että en oo ikinä löytänyt mitään, ja että hinnat on yksinkertasesti aina taivaissa. Oot tehny upeita löytöjä:)

  VastaaPoista
 2. Mikä on sun lempi asukokoelma? Hahaa, tiesin et heitin pahan tähän heti alkuun...=P Kehittelen viel lisää...

  VastaaPoista
 3. Ida: Käyn ihan noilla kirppiksillä, mitä Porista löytyy! ;)(Keskusta: Porin sisätori, Fida, Hyllymeri, Kiertokadun Fiinitori ja vanha Alko. Syrjemmällä: Harmaalinnan kirppis, Kontti, Vähärauman kirppis) Tarkka silmä ja ahkera käyminen palkitaan! :)

  VastaaPoista
 4. Chenille: Heitit todella pahan! Sanotaan ainakin näin alkuun, että lemppareita on todella monta. Lemppariksi pääseminen vaatii sen, että vaatteissa on mukava olla, niissä viihtyy ja tietenkin näyttää hyvältä. ;) Jos pitäisi valita ihan must vaatekappale, niin se olisi varmaankin farkkuleggingsit! Rennot, ihan supermukavat ja käyvät moneen. Nyt en osaa sanoa tältä istumalta parasta asua, mutta erinäisiä osia pystyisin nimeämään kyllä. Jätetään tämä vielä siis harkintaan.. :D

  VastaaPoista