maanantai 8. maaliskuuta 2010

H&M ekoilee!

 Meinasin taas saada pienimuotoisen sydänkohtauksen jo heti aamutuimaan, kun posteljooni jälleen rimputti ovikelloani. Mutta lähetys oli onneksi vähintäänkin pienen säikähdyksen arvoinen, nimittäin paketin kääreistä paljastui nämä! Luomua H&M:ltä! Kyllä, paketin täydeltä luomua...
 H&M on lanseerannut uuden ihonhoitosarjan, jonka tuotteita minäkin sain testattavakseni. Tuotteet on valmistettu Ecocertin sertifioimista luomu- ja luonnonraaka-aineista. Sarja sisältää suihkusaippuan, vartalonkuorinnan, vartalovoiteen, käsivoiteen ja huulirasvan. Tuoksuvaihtoehdot näissä tuotteissa ovat vadelma/meloni ja laventeli/minttu, nams.<3 Lisäksi sarjaan kuuluu meikkipussi ja toilettilaukku, jotka nekin on valmistettu luomupuuvillasta. Ja mitä hintoihin tulee, niin tuotteet ovat luomusta huolimatta kuitenkin säilyttäneet hyvän hintansa. Hintahaitari näillä tuotteilla on siis vain 3,95e-6,95e, mikä ei ole ollenkaan paha hinta luomusta ja hieman paremmasta omatunnosta! ;)
Minulle lähetetty toilettilaukku kätki sisäänsä suihkusaippuaa, vartalovoidetta ja käsivoidetta molemmissa tuoksuvaihtoehdoissa. Tuotteista raportoin tarkemmin heti, kun olen vaan ehtinyt niitä testailemaan. Vaikuttavat ihan mielettömän ihanilta ja tuoksuvat todella hyvältä! :p Nyt on kyllä H&M pistänyt parastaan ja ei voi muuta kuin nostaa hattua! :)

1 kommentti: