keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Postin tuomaa!

Kerrankin postiluukussani on ruuhkaa! Muutamana aamuna postiluukkuni on rymissyt niin, että olen meinannut saada pahemman luokan sydänkohtauksen. Posteljoonilla on kyllä mitä parhain ajoitus tuomisilleen, kun kerrankin olen sairaana kotona. Vielä odottelen sitä Nellyn pakettia saapuvaksi. Ehkä se tulee sitten huomenna... :)
Tilasin tuossa jokin aikaa sitten vähän meikkejä Veeran vinkin johdosta. Kahdelle huulipunalle tuli tosiaan hintaa vain 5,90e. Ripsivärinkin sain Facebookin kautta ilmaiseksi, joten tällä kertaa ei menty ihan vararikkoon asti... :D

sävyt: Carmen ja Rachel (5,90e)
 ripsari (0e)
Meikkitoimitusten lisäksi postiluukustani kolahti hyvää hömppälukemista ja vieläpä oikein kaksinkappalein! Uusimman Trendin näytenumero ja tilaamani Cosmopolitan.
Ja jos ei edellisillä naistenlehdillä paranneta kuumeista oloa, niin viimeistään tällä! Management -dvd kolahti postiluukkuni kautta eilen. Tämä taas oli Cosmopolitanin yksi tilaajalahja... Leffan katsottuani olokin tuntui jo selvästi paremmalta. Seuraavaksi keittelen itselleni kuumaa teetä hunajan kera ja tartun noihin hömppälehtiin! :)

3 kommenttia:

  1. Rachel-sävy näyttää himokkaalta. Laitatko joskus kuvia huulista Rachelin kera?

    Ps. En ole perverssi, vaan oikeasti kiinnostunut. Ehkä.

    VastaaPoista
  2. Hahahha... :D Se on kyllä aika himokas! En vain ole vielä ihan varma, että sopiiko se just mulle.. :)

    VastaaPoista