keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Kirkwood

Koin äsken aikamoisia kenkäorgasmeja katsellessani Liviltä Fashion Fileä. Nicholas Kirkwoodin kenkäluomukset ovat lähes traumaattisen täydellisiä. Voisin pistää näitä vaikka kirjahyllyyn koristamaan olohuonetta! Tuskin näin erikoisilla kengillä raaskisi edes askelia ottaa. ;) Nicholas Kirkwoodiin voi tutustua lisää täällä: http://www.nicholaskirkwood.com. Seuraavaksi mun lempparit Autum/Winter 09 mallistosta.. Aina saa haaveilla, vai mitä?

Campadre

Onko tällainen sivusto kenellekään tuttu: http://www.campadre.fi? Kokemuksia? Campadrella näyttäisi olevan jatkuvasti tarjolla merkkijuttuja laidasta laitaan kampanjahinnoin. Nyt himottais tilata Dyrberg/Kern koruja. Alla oleva ihanuus kustantaisi 30e (norm. 59e). Lääh!


maanantai 28. syyskuuta 2009

Hello Vidal Sassoon!

Kävin tänään ostamassa itselleni uuden kumppanin! Hypnotisoivan kauniin pinkin hiustenkuivaimen nimi oli Vidal Sassoon. Tiesin heti tavattuamme, että meidät oli kuin luotu toisillemme! Ihanan pirteän pinkki vekotin taittuu mukaan pienimpäänkin matkalaukkuun. Toivon ystävyytemme kestävän ikuisesti.<3 Tulinen rakastuminen tapahtui Anttilassa ja veloitti lompakkoa vain 25,90e.


My new friend!

 
<3

tiistai 22. syyskuuta 2009

H&M

Tekis mieli tilata kaikkea ihanaa H&M:stä...

I want...

Haluan ja ehdottomasti tarvitsen juuri näitä selviytyäkseni syksyn kylmiltä viimoilta hengissä:

Muhkea tuubihuivi:
- sen täytyy olla lämpöistä neulosta
- värinä musta, harmaa tai luonnonvalkoinen
- ei kimallusta tai muita koristeita
 (kuvan yksilö H&M)

Nahkahanskat
- mustat
- koristeena niittejä tai rusetteja
- kohtuullinen hinta
(Lindexillä tein kyllä jo tuttavuutta eräiden rusettihansikkaiden kanssa, mutta ihan vielä en vakuuttunut tarpeeksi.)

Korvakorut
- tehty riikinkukon sulista

sunnuntai 20. syyskuuta 2009

TRESemmé
Testissä siis TRESemmen treatment masque. Kuvauksen mukaan tuote ravitsee ja vahvistaa erittäin kuivia ja hauraita hiuksia. Ennen tätä tököttiä hiukseni olivat klooriveden jäljiltä hyvin karheat ja kuivat korput. Ei muuta kuin mömmöä pyyhekuiviin hiuksiin, annetaan hetki (n.5min.) vaikuttaa ja huuhdellaan pois. Tuloksena oli ihanan pehmeät ja hyvin kammattavat hiukset. Olen tyytyväinen. Isosta pakkauksesta (500ml) paljon plussaa. Tästä purnukasta riittää pitkäksi aikaa apua oikutteleville hiuksille. Millaisia kokemuksia muilla TRESemmen tuotteista?