keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Rentoilua

Kyllä täytyy sanoa, että muutama kiireetön vapaapäivä saa ihmeita aikaan ihmiskeholle ja mielelle. Kaksi päivää vapaata tuntuu jo aivan ruhtinaalliselta lomalta. Joulustressikin on vihdoin ohitse ja voi vaan keskittyä olennaiseen eli olemiseen (mitä nyt välillä käy paiskimassa töitä). :)

Pian alkaa uusi vuosi ja uudet kujeet sen mukana. Minulle alkava kevät tuo tullessaan jokavuotisen vitsauksen, nimittäin hillittömän kodinrakennus- ja sisustusintoilun. Intoilu alkoi tällä kertaa jo tämän vuoden puolella kyllästyttyäni joulukrääsään ja koristeisiin. Postilaatikosta kolahti vielä sopivasti deko. -lehden näytenumero, joka ruokki entisestään kytevää sisustusintoilua. Projekti oli hyvä aloittaa joulukrääsän siivoamisella. Katsotaan myöhemmin, että mitä muuta mahdan saada aikaiseksi... Ehkäpä ensi vuosi on se vuosi, kun saan peilejä vihdoin asennettua seinille. :D

Tänään sai jouluruoat viimein kyytiä. En suostu syömään enää murustakaan jouluun liittyviä ruokia. Suklaata ei lasketa mukaan! Jouluruokien sijaan suunnistimme rakkaan kanssa nauttimaan kiinalaisista antimista. Oli sitten niin hyvää pitkästä aikaa! :P


Löhöilypäivän jälkeen oli ihana käydä vielä pienellä iltakävelyllä pirteässä pakkassäässä. Oikeastaan vasta tänään pääsin nauttimaan lumesta tänä talvena. Pupukin oli käynyt jättämässä jälkensä valkoiseen maahan.

 
Lenkkireittini varrella nököttää myös valtava valopallo. Sen näkemisestä tulee aina hyvä mieli. Tosin tällä kertaa se ei loistanut ihan suurimmassa loistossaan palaneiden lamppujen tähden.

Oli kyllä niin rennot vapaapäivät! Nyt vielä vähän iltapalaa ja äkkiä unille! Huomisesta tulee jännä päivä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti