maanantai 7. joulukuuta 2009

Mary Kay

Olen nyt jonkin aikaa käyttänyt Mary Kay:n ihonhoitotuotteita, joten otan tuotteet nyt vähän lähempään tarkasteluun. Seuraavat tuotteet olivat lajinsa ensimmäisiä minun kosmetiikkahyllylläni:

 Lupaus:
TimeWise® 3-in-1 Cleanser comb/oily skin. Tämä seka- ja rasvaiselle iholle tarkoitettu koostumus puhdistaa ylimääräisen rasvan iholta ja tekee ihosta puhtaan ja raikkaan tuntuisen. Samalla kun se puhdistaa, kuorii ja raikastaa ihoa, käynnistyy ikääntymisen merkkejä ehkäisevä prosessi ja tuloksena on raikas ja hyvinvoiva iho.
 Omat mielipiteet tuotteesta:
 + antoi puhtoisuuden tunteen kasvoille
+ ho tuntui pehmeältä puhdistuksen jälkeen
- aiheutti minulle hieman ihon kuivumista jatkuvalla käytöllä

 Lupaus:
Balancing Moisturizer Formula 2, 115 ml on kehitetty erityisesti normaalille ja sekaiholle. Ehkäisee kosteuden menetystä samalla, kun se tasapainottaa ihon rasvaisten ja kuivien osien kosteustasoa. Saa ihon tuntumaan pehmeältä, joustavalta ja tasapainoiselta. 100% tuoksuton, ei tuki ihohuokosia ja on kliinisesti testattu ihoärsytystä ja allergiaa vastaan. Sopii myös herkälle iholle.
 Omat mielipiteet tuotteesta:
+ ihanan kevyt koostumus
+ levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti
- ei kosteuta riittävästi ainakaan minun ihoani näin talviaikaan

 Lupaus:
Mary Kay® Medium Coverage Foundation. Kestävä ja kevyt. Mary Kay® Medium Coverage Foundationit antavat kestävän, tasaisen ja pysyvän lopputuloksen. Tämä silkinpehmeä koostumus kontrolloi liiallista rasvoittumista vähintään 8 tunnin ajan ja antaa iholle tasaisemman sävyn. Sopii normaalista sekaiholle.
Omat mielipiteet tuotteesta:
+ todella kevyt koostumus
+ jättää ihon pehmeän ja satiinimaisen tuntuiseksi
- ei riitä peittämään epäpuhtauksia

 Satin Hands® Hand Cream (Tämän tuotteen sain ihan vain kylkiäisenä)
+ kosteuttaa hyvin
+ imeytyy käsiin nopeasti, eikä tahraa
+ täyttää moitteettomasti kaikki hyvän käsirasvan kriteerit

Ensimmäisten Mary Kay tuotteiden (ja kokemusten) jälkeen päätin vielä kotiuttaa muutamia houkutuksia kyseisestä tuoteperheestä:

 Lupaus:
 Enriched Moisturizer 1. 115 ml. Kehitetty erityisesti kuivalle iholle. Runsas kosteusvoide, joka suojaa ihoa ulkoisten vaikutusten aiheuttamalta kuivumiselta antaen samalla iholle pehmeän, joustavan ja hyvin hoidetun ulkonäön. 100% tuoksuton, ei tuki ihohuokosia ja on kliinisesti testattu ihoärsytystä ja allergiaa vastaan.
Omat mielipiteet tuotteesta:
+ kosteuttaa paremmin kuin kevyempi tuotesiskonsa, joten on sopiva näin talvella

Lupaus:
Moisture Rich Mask 1, 100 ml. Tämä kosteusnaamio poistaa iholta hellävaraisesti kuolleet ihosolut ja ennaltaehkäisee näin suurentuneiden ihohuokosten syntyä. Tuo esiin säteilevämmän, nuorekkaamman ihon. Antaa iholle kosteutta ja auttaa poistamaan ulkoisten vaikutusten aiheuttamat epäpuhtaudet iholta. Sopii kuivasta normaalille iholle. 100% tuoksuton, ei tuki ihohuokosia ja on kliinisesti testattu ihoärsytyksiä ja allergiaa vastaan. Turvallinen myös herkälle iholle mutta vain naamiona.
Omat mielipiteet tuotteesta:
+ paksumman koostumuksen ansiosta voi käyttää myös ihan naamiona
+ kuorii todella hellävaraisesti
+ tuntuu tekevän hyvää yhteistyötä oman ihoni kanssa

 Lupaus:
Mary Kay® Ultimate Mascara antaa äärimmäistä volyymia tehden ripsistä erittäin paksut ja tuuheat, joissa on jopa viisi kertaa enemmän volyymia. Smart Wiper™ -teknologia antaa oikean määrän ripsiväriä harjaan, jonka ansiosta saat aina täydellisen määrän, kun kastat harjan ripsiväriin. Ei paakkuunnu eikä tahraa. Kuivuu nopeasti. Kestää jopa 12 tuntia. Sopii piilolinssien käyttäjille ja herkkäsilmäisille. Sävyt ovat musta ja musta/ruskea.
 Omat mielipiteet tuotteesta:
+ luonnollisen näköiset ripset
+ ei paakkuunnu
- harja tuntuu vähän kömpelöltä ainakin omassa käytössäni
- ei lähde pelkällä vedellä (joku voi tätä pitää myös hyvänä asiana)

Onko teillä kokemuksia Mary Kay:n tuotteista? Jos on, niin millaisia? :)
Kuvat ja tuotekuvaukset: http://www.marykay.fi/

2 kommenttia:

  1. olen ihan rakastunut Marykayn silmämeikin putsausaineeseen.

    sillä lähtee mm. tuo ripsiväri helposti pois ilman hankausta eikä jätä silmää tahmeaksi/ öljyisesksi.

    kokeile sitä seuraavaksi =)

    VastaaPoista
  2. Ehkäpä saatan kokeillakin! :)

    VastaaPoista