maanantai 30. marraskuuta 2009

Likaisia salaisuuksia!

Palataanpa vihdoinkin aiheeseen nimeltä Dirty Secret! Eli kyseessä on Tigin Rockaholic kuivashampoo, jota olen nyt jonkin aikaa käyttänyt. Ensireaktioni tuotetta kohtaan oli vähän, että yök. En pitänyt ollenkaan tuotteen tuoksusta/hajusta, sillä se oli minun mieleeni aivan liian voimakas. "Hajuhaittaan" onneksi tottui melko nopeaan ja tuotteen käyttö tuli kerta kerran jälkeen yhä miellyttävämmäksi.


Tämä joka naisen salainen ase on ottanut itselleen vakiopaikan myös minun kosmetiikkahyllyltäni. Viimeksi tänään se pelasti likaisen tukan (eikä tarvinnut turvautua pipoon, vau)! Hetken ravistuksen jälkeen tuote on valmista suihkutettavaksi likaiseen tukkaan. Aine näkyy hiuksissa aluksi harmahtavana (vähän kuin talkkimaisena jauheena) suihkuttamisen jälkeen. Annetaan hetken vaikuttaa ja imeä hiuksista rasvaa pois. Harjataan hiukset läpi ja tadaa hiukset näyttävät puhtaammilta kuin oikeasti ovat. Rasvainen/likainen tunne hiuksissa kuitenkin säilyy, mutta pääasia (hehheh) on se että hiukset kuitenkin näyttävät hyviltä... :)
Huhujen mukaan putelista on ollut myynnissä myös viallinen erä, joka tyhjenee alta aikayksikön lähes itsekseen. Omani on kuitenkin ollut ihan priimatavaraa ja olen kaikin puolin tyytyväinen! :)

Oletteko kokeilleet vastaavia tuotteita muilta merkeiltä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti