tiistai 20. lokakuuta 2009

Tiistaina...

...tänään vietin jälleen ihanaa vapaapäivää ystävien ja perheen parissa. Tuli muun muassa käytyä syömässä thaimaalaista ruokaa, vähän shoppailtua ja nautiskeltua suklaata. Viimepäivien ostoksia tässä: (Huomaa kyllä, että ulkona alkaa ilmat kylmetä.. Alan haalia kaikkia lämpöisiä juttuja kaappiini, hih...)


käden lämmittimet tj. - H&M (kids) 3,95e


pipot - Only 7,95e/kpl

Tähän täytyy nyt kertoa hieman perusteluja, että miksi ostin saman pipon kolmessa eri värissä. Olen tullut siihen tulokseen, että mitkäät pipot eivät minun päähäni sovi. Kärsin myös harmillisen usein huonoista hiuspäivistä. Tämä yhdistelmä ei ole hyvä ollenkaan. Kuitenkin tämä pipomalli läpäisi kaikki pipokriteerini (outoa)! Olihan se sitten pakko ostaa kaikissa väreissä... Se antaa suojaa kylmältä, mutta taistelee myös huonoja hiuspäiviä vastaan!


käden lämmittimet tj. - H&M (Divided) 4,95e


sormus - H&M 4,95e


toppi - Only 12,95e


tunika - Vero Moda 19,95e

Hyvä vapaapäivä on kiva päättää sohvalla rakkaan kainalossa. Seuraavaksi siis vuorossa The Broken ja pussillinen irtokarkkeja (unohtamatta parasta leffaseuraa)! Aamulla taas töihin...


Mitäs te olette tänään touhuilleet? :)

5 kommenttia:

 1. Leffa oli aika huono mielestäni.. :S

  VastaaPoista
 2. Toi leopardipipo on ihana! Pitäis rupee etsimään pipoa kun ulkona alkaa olla pakkasta päivälläkin

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :) Leopardi oli tänään jo päässä suojaamassa kylmältä ja hillitsemässä vallattomia hiuksia.. Ja hyvin toimii! :D

  VastaaPoista
 4. hei saako noita leopardipipoja netistä?
  ku haluaisin semmosen enkä oo löytäny mistään (:

  VastaaPoista
 5. moi tiäkkö voiko noita leopardipipon tilata netistä ku haluaisin itteleni kans semmoisen mutta en oo löytäny mistään (:

  VastaaPoista