tiistai 6. lokakuuta 2009

My autum shoes

Nyt on viimeistään aika kaivaa ne viimeisimmätkin syksykengät esille! Tovi siinä kyllä vierähtikin, kun raivasi kaapeista ajankohtaiset kengät pihalle ja säilöi kesäkengät vastaavasti syvälle kaapin uumeniin. Tämä hetki herättää aina samoja fiiliksiä, kuten esimerkiksi "ai, mul on tämmösetki". Ajattelin esitellä teillekin, että mitä sieltä kaapin syvyyksistä oikein löytyi tällä kertaa... (Näiden lisäksi kaapista löytyi läjä erilaisia tennareita yms..)


Vasemmalta oikealle:
- Citymarket (tämän syksyn ostos ja ovat viihtyneet erittäin ahkerasti jalassa)
- Cip Cap
- Cip Cap

Musta pari on kenkäperheeni uusin tulokas! Yllätyin positiivisesti Citymarketin kenkävalikoimasta ja niin nämä päätyivät mukaani. Hintaa näillä oli vaan 39,95e, että ei paha ollenkaan. Cip Capin kaksoset ostin jo viime keväänä ja käytettyä on tullut paljon niitäkin. Nämä istuvat tyyliini kuin nappi silmään vai miten se meni.. :) Nämä kolme ovat ehdottomasti parhaimmat töissä!


Vasemmalta oikealle:
- Bianco Footwear
- Bianco Footwear (nahkaa)
- Bianco Footwear (mokkanahkaa)

Kuvan nappinilkkurit ovat jo muutamia vuosia vanhat ja niitä on jo moneen kertaan suutarilla koottu kasaan. Se on vain niin, että ei suosikeista pysty luopumaan. Ehkä ne vielä tämän syksyn kestävät.. :D Sitten olisi vuorossa taas yhdet mun monista kaksosista! Aika perussettiä, mutta toimii. Mokkanahkaisten käyttö on jäänyt kylläkin vähän vähemmälle, kun on pitänyt suojella niitä huonoilta ilmoilta. Näilläkin kaksosilla lähtisin mielelläni töihin. Nappinilkkureissa taas päkiät huutaa hoosiannaa pitkän päivän jälkeen, joten ne jäävät työpäivinä usein suosiolla kotiin.


Vasemmalta oikealle:
- Bianco Footwear (nahkaa)
- Bianco Footwear (nahkaa)
- Bianco Footwear (mokkanahkaa)

Ruskeat saappaat ovat ensimmäiset vähän kalliimmat saappaani. Niilläkin on ikää pian 5 vuotta, mutta hellällä hoidolla nahkasaappaat ovat ikuiset. Ne kuuluvat syksyn rakkaimpiin aarteisiini. Seuraavaksi päästään mun ihan lempparisaappaisiin! Pari vuotta on niillekin jo ehtinyt kertyä ikää, mutta se ei hidasta menoa. Näitä olen pitänyt kuin kukkaa kämmenellä. Ah, rakastan!<3 Sitten löytyy vielä nuo mokkanahkaiset niittisomistuksilla varustetut. Näiden varret ovat ihanan lörpöt (ei näy kuvasta). Nämä eksyvät jalkaan silloin tällöin fiiliksen mukaan.


Sitten lupasin aiemmin kuvaa näistä yksinkertaisista (ja edullisista) saapasremmeistä in action. Piristää kummasti tylsän mustan ja saa aikaan vähän pilkettä silmään eiku jalkaan.. ;) Mitä mieltä te olette? Hot vai not? :)

Lopuksi vielä kunnon yhteispotretti! Voisin varmaankin todeta pärjääväni tällä määrällä. Tosin ne ylipolvensaappaat puuttuvat vielä kokoelmasta... Hmm.. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti