keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Campadre

Onko tällainen sivusto kenellekään tuttu: http://www.campadre.fi? Kokemuksia? Campadrella näyttäisi olevan jatkuvasti tarjolla merkkijuttuja laidasta laitaan kampanjahinnoin. Nyt himottais tilata Dyrberg/Kern koruja. Alla oleva ihanuus kustantaisi 30e (norm. 59e). Lääh!


4 kommenttia:

 1. Tilasin pari tuotetta, kaksi kertaa kysyin tilauksen statusta saamatta vastausta. Viimeksi meili paukahti takaisin ilmoittaen että meiliosoitetta josta tilausvahvistus tuli, ei ole olemassa. Laitoin juuri äsken vielä toiseen heidän osoitteeseensa meilin asiasta. Jos ei kohta ala kuulua, alan seuraavaksi hoitaa asiaa muiden tahojen kanssa. Että ainakaan asiakaspalvelu ei toimi.

  VastaaPoista
 2. Mun on jo monesti pitänyt tilata sieltä jotain, mutta oon aina jättänyt tilaamatta... Ehkä jätän tulevaisuudessakin ihan suosiolla tilaamatta, jos toiminta on tuollaista... Ei kiva. :(

  VastaaPoista
 3. Sama juttu! Tilasin Lundmyr of Sweden vaatteita ja maksoin Visalla. Toimitus piti olla perillä 27.1.2010, odottelen vaatteitani edelleen (nyt on 3.2.2010)... Laitoin asiakaspalautteen kautta kyselyä, olivat kuulemma vielä Tukholman postissa odottamassa lähetystä... Palaute piti kirjoittaa ruotsiksi tai englanniksi.

  Ei mitään hyvää sanottavaa tästä firmasta, älkää sekaantuko!!

  VastaaPoista
 4. HUI!!! :o En kyllä tilaa yhtikäs mitään tuolta!

  VastaaPoista